emporio psaria Hellafric 8c

Ποιότητα Ελλάφρικ

Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. με γνώμονα τη διατήρηση της ποιότητας στα προϊόντα μας, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Οι σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται σ΄ολο τον κόσμο και από τους οποίους προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας πάνε πολύ πίσω στον χρόνο κι έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητά μας, αλλά και να παρέχουμε στους συνεργάτες μας, ό,τι έχουν ανάγκη, εγγυώμενοι την καλύτερη ποιότητα ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για την αλιεία.

Μέσα από ένα δίκτυο διανομής που αποτελείται από χονδρέμπορους, εταιρίες catering και supermarkets τα προϊόντα μας φτάνουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δεν κάνουμε λιανική πώληση, αλλά πολύ ευχαρίστως θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε αν αναζητάτε κάτι τέτοιο, συστήνοντάς σας συνεργάτες μας που θα’ναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας.

Η εξειδίκευση της εταρίας είναι κυρίως στην πέρκα λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας μας στο συγκεκριμένο προϊόν καθότι διατηρήσουμε για πολλά χρόνια εργοστάσιο πέρκας στη λίμνη Βικτώρια, τη μεγαλύτερη τροπική λίμνη της Αφρικής.

Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. εισάγουμε και διανέμουμε τα καλύτερα ψάρια από τις μεγαλύτερες χώρες αλιείας όπως Ινδία, Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Ουγκάντα, Τανζανία, Κένυα, Αργεντινή, Ισπανία και Νέα Ζηλανδία.

Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι ο καταναλωτής δεν διακρίνει καμιά διαφορά μεταξύ κατεψυγμένων αλιευμάτων υψηλής ποιότητας και φρέσκων αλιευμάτων.

Ο «μύθος» λοιπόν πως τα φρέσκα ψάρια είναι καλύτερης ποιότητας από τα κατεψυγμένα, δεν υπάρχει πια. Ένα ψάρι είναι εξίσου ποιοτικό και θρεπτικό εφόσον καταψυχθεί σωστά αμέσως μετά την αλίευσή του.

Οι παράγοντες που επηρρεάζουν την ποιότητα των κατεψυγμένων αλιευμάτων ώστε να διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση τους, είναι ο χρόνος αλίευσης, η καθαριότητα και ο χρόνος και θερμοκρασία κατάψυξής τους.

Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. κρατώντας σταθερή την ποιότητα των προϊόντων μας, επιλέγουμε κάτω από αυστηρούς ελέγχους και κριτήρια, με διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, συνεργάτες που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έχοντας ως στόχο να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο που μεσολαβεί από την αλίευση του προϊόντος, έως τη διανομή του.

Τα αλιεύματά μας συλλέγονται στις καθαρότερες θάλασσες, καθαρίζονται και καταψύχονται στα πλοία, αμέσως μετά την αλίευσή τους και συντηρούνται σε ψυγεία βαθιάς κατάψυξης σε θερμοκρασία -28˚C. Για περαιτέρω προστασία των προϊόντων μας χρησιμοποιείται ένα στρώμα νερού, ο «προστατευτικός επίπαγος» που καλύπτει το αλίευμα.

Στη συνέχεια, παρακολουθώντας το «ταξίδι» των προϊόντων μας μέχρι το τελικό τους στάδιο, τα διοχετεύουμε στην αγορά μέσα σε φορτηγά ή πλοία ψυγεία με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε επαγγελματία / συνεργάτη μας.

.t3-video { background: #fff !mportant; min-height: 0px !important; }