Η ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. έχοντας μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο εισαγωγής και επεξεργασίας του καφέ, προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, επιλεγμένα από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής με τις καλύτερες ποικιλίες, προσπαθώντας να «απογειώσει» τις αισθήσεις και να «ταξιδέψει» σε κόσμους μαγικούς ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Στην  ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. έχοντας μία επιτυχημένη πορεία και στο χώρο εισαγωγής τσαγιού, προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, επιλεγμένα από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής με τις καλύτερες ποικιλίες.

 

Στην ΕΛΛΑΦΡΙΚ Α.Ε. έχοντας μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο εμπορίας κατεψυγμένων αλιευμάτων, προσφέρουμε και τροφοδοτούμε την αγορά με την καλύτερη ποιότητα ψαριών και θαλασσινών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Λίγα λόγια για εμάς

Με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σήμερα είμαστε μία σύγχρονη και δυναμική αναπτυσσόμενη εταιρεία, ακολουθώντας Διεθνή Κριτήρια Ποιότητας σε:

  1. Επεξεργασία καφέ (καβούρδισμα, άλεσμα και συσκευασία)
  2. Εισαγωγή και εμπορία τσαγιού σε Ελλάδα και εξωτερικο΄
  3. Εισαγωγή και εμπορία ψαριών και θαλασσινών σε Ελλάδα και εξωτερικό

Παράλληλα εμπορευόμαστε καφέ, προϊόντα τσαγιού και διάφορα ποτά σε λιανική στα καταστήματά μας, με την επωνυμία “QUEEN’S Coffee & Tea”.

.t3-video { background: #fff !mportant; min-height: 0px !important; }